Læs eller se her, hvad der er på vej hjem

Vi har denne smukke, dekorative guldranke på vej hjem. Den er utrolig smuk at bruge både til dekoration i hjemmet og til fest.

Den kan vikles om en troldhassel, om vaser, ved trappen eller bruges i et guldtema til festen.

Prøv f.eks at vikle den om nogle grene og sæt den i en vase sammen med denne lyskæde eller sæt denne lyskæde ned i en vase og vikl guldranken rundt om vasen.

Det ser fantastisk ud og dine gæster vil kunne huske begivenheden, fordi du gjorde den ekstra smuk.

Disse flotte metalringe bliver det nye. De bruges meget i udlandet til livets store fester og til udsmykning i hjemmet. Brug dem f.eks til at pynte gestlokalet op medog udsmyk dem med blomster eller grønt i festfarverne. De kan hænge ned fra loftet eller på væggen og gøre din fest ekstra smuk.

Det er også det næste inden for buketter til brudepigerne eller bruden. Ringen er dekoreret med et flot blomsterarrangement eller enkelte grønne blade og holdes som en taske. Det er simpelthen så smukt og nemt at bruge til DIY.

Vi får dem hjem i diameter 25 og 35 cm.

Lyskæde

Så er der en kagestand i havfruetema på vej hjem. Den er helt perfekt at bruge sammen med ballonsættet til en fest med havfruetema. Mange piger elsker havfruetema og hvis du skal servere cupcakes eller andre små, lækre kager til børnefødselsdagen, så er denne kagestand såå fin til formålet. Den er lavet i pap og kan godt klare at blive brugt mere end en gang, hvis man skal holde temafest med havfruer mere end en gang.

Superflot ballonsæt der forestiller en havfruehale.

Sættet indeholder i alt 42 balloner, hvoraf de to af dem er selve halen.

Derudover er der 5 meter ballonkæde og 100 små puder til at klæbe balloner fast med.

Denne virkelig flotte hale er perfekt til en havfruefest eller bare til en fest, der har brug for en ekstra flot dekoration.

Den ser virkelig ekstravagant ud og hvem elsker ikke havfruer!