Læs eller se her, hvad der er på vej hjem

Så er der gaveposer på vej hjem

Disse skøre og festlige gaveposer med katte på kan bruges til både drenge og piger, til voksne og til den person, der elsker katte i alle afskygninger.

Er du i gang med at købe ind til festen og mangler lige gaveposen til sidste øjebliksgaven? Så kanm du købe den med her, så alt er klart til festen

Nu på vej hjem er disse små mini-LED-lamper. De kommer hjem i multifarvet og kan bruges til at sætte i en lampe eller et lyshus, der skal lyse om sommeren, hvor det er for varmt til at bruge stearinlys.

De forurener ikke luften som stearinlys og giver det fineste lys. Brug dem f.eks. i en rispapirslampe, i en lanterne; sæt et par stykker i blomsterbuketterne til festen eller lav en hjerte og lys op for brudeparret eller konfirmanden.

Vi har små lamper af rispapir på vej hjem ifire forskellige farver. De er perfekte til havefesten eller bare til at lave en hyggelig belysning på terrassen eller i haven, som du kan nyde i skumringstimen eller de stille nattetimer.

De er også smukke at bruge til fødselsdagen og til temafesten, fordi de fås i så mange farver. Og så passer de perfekt sammen med de mini-LED-lamper, vi også har på vej hjem